Nevjerovatan napredak: Od spasioca na plaži do direktora

Aleksandar Bulatović, direktor Javnog preduzeća Nacionalni parkovi Crne Gore, ne ispunjava posebne uslove za to radno mjesto jer nema dvije godine radnog iskustva.

To piše u izvještaju koji je sačinio inspektor rada Predrag Nešković iz Uprave za inspekcijske poslove.

Na osnovu utvrđenog činjeničnog stanja, Aleksandar Bulatović ne može da obavlja poslove direktora Nacionalnih parkova, pa samim tim i odluke koje je imenovani donosio ili donosi nemaju pravnu snagu, posebno u dijelu odnosa iz rada i po osnovu rada koje su za posljedicu imale promjenu radnopravnog statusa pojedinih zaposlenih u subjektu nadzora – piše u izvještaju.

Inspekcija će u skladu sa svojim ovlašćenjima ,,preduzeti mjere iz svoje nadležnosti u cilju otklanjanja utvrđenih nepravilnosti“.

Kako Pobjeda nezvanično saznaje, Bulatović, koji je profesor fizičkog vaspitanja, do sada od radnog iskustva ima devet mjeseci pripravničkog staža u podgoričkoj gimnaziji, osam radnih dana u OŠ ,,Savo Pejanović“ i devet dana je bio spasilac na plaži Kopakabana u Ulcinju.

Podsjećamo da je Bulatović postavljen odlukom Vlade u decembru prošle godine i da pripada partiji Marka Milačića. On je i u rođačkim vezama sa odlazećim Zdravkom Krivokapićem.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Đurović: Sudije Ustavnog suda biraćemo prije lokalnih izbora

Predjednica Skupštine Danijela Đurović kazala je da je parlament danas pokazao da funkcioniše. “Vezano za …