Knežević: Lista „Za budućnost Podgorice“ biće pobjednik izbora u Glavnom gradu

Nemam dilemu da će 19. juna doći do promjena u Podgorici i da će lista „Za budućnost Podgorice“ pobijediti, poručio je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević na radnom sastaku u Lepoj Kati povodom otvaranja prostorija te koalicije za mjesne zajednice Stara varoš i Devetnaesti decembar.

Događaju su prisustvovali i drugi lider Demokratskog fronta Andrija Mandić i predsjednik Opštinskog odbora Nove srpske demokratije Radoš Zečević.

Кnežević je naglasio da je, nakon svih izdaja i prevara izborne volje i svega onoga što je bio duh 30. avgusta, Demokratski front ostao na istim pozicijama odbrane tradicionalnih vrijednosti Podgorice i Crne Gore.

DPS gubi podršku u biračkom tijelu i zato se opredijelila da stavi na respirator pokret URA i SNP, ne bi li napravili kratki bajpas do završetka ovih lokalnih izbora. U koalicionom i postizbornom kontekstu spremni smo da sarađujemo sa svim političkim subjektima koji su protiv DPS i politike aktuelnog gradonačelnika Ivana Vukovića – ističe Кnežević.

Predsjednik DNP je kazao da nije bio dovoljan 30. avgust 2020. jer je bio i 16. oktobar 2016. godine kada je DF pobijedio na tim izborima “gdje je DPS iscenirao i montirao farsu „Državni udar“”.

Sada vidimo kakvi su sudstvo, tužilaštvo, policija koji su progonili naš politički savez kada nije bilo ni Zdravka Кrivokapića, ni njegovih „eksperata“ od kojih je većina bila na apanažama u DPS ili u inostranstvu – zaključuje Кnežević.

Mandić je rekao da će izborna pobjeda u Podgorici biti najbolja poruka da se ništa nije promijenilo u većinskom razmišljanju koje su građani saopštili 30. avgusta 2020. godine.

Najveći otpor nasilnom prekrajanju izborne većinske Crne Gore možemo da pružimo tako što ćemo pobijediti na izborima u Podgorici. Naš protest iskazujemo glasanjem protiv te izdaje koja nas je snašla i protiv Demokratske partije socijalista koja hoće na prevaran način da preuzme upravljanje Crnom Gorom – istakao je predsjednik NSD.

Rezultati već održanih lokalnih izbora, kako je kazao, pokazuju da DPS od mjesta do mjesta gubi svaki grad i da je snaga ove koalicije upravo u tome što na narednim izborima može dati najbolji odgovor na manjinsku vladu koju, kako je rekao, prave Dritan Abazović i Milo Đukanović.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Vuković: Uredićemo dvorišta svih škola i vrtića i kupiti minibuseve za prevoz učenika

Pokret „Svi za naš GRAD“ na čelu sa dr Ivanom Vukovićem, predstavio je juče samo …