Udarne vijesti

Uhapšeno više osoba: Nastavak akcije koja je počela hapšenjem Medenice

Pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala tokom noći i jutra, u nastavku akcije koja je započela prekisinoć hapšenjem bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice uhapsili su više osoba zbog sumnje da su pripadnici krimanalne grupe ili da su obavljali određene krimialne aktivnosti za tu kriminalnu organizaciju.

To je potvrđeno TV Vijesti iz više izvora.

Među uhapšenima je policajac iz Kolašina, M. Medenica. Njemu su lisice na ruke stavljene sinoć, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Iz Uprave policije(UP) “Vijestima” je rečeno da su svi uhapšeni povezani sa policajcem Darkom Lalovićem i Milošem Medenicom, sinom uhapšene predsjednice Vrhovnog suda.

Prema istim informacijama dokazi o njihovom učešću u krivičnim djelima takođe su dostavljeni putem međunarodne pravne pomoći.

Kako Televizija Vijesti saznaje, akcija hapšenja je izvedena u više crnogorskih gradova, među kojima Podgorica, Budva i Bar, ali i da se među uhapšenima nalaze pripadnici Uprave carina i policije.

Iz Uprave policije i Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) ni danas se ne oglašavaju povodom akcije u kojoj su uhapšeni Vesna Medenica i najmanje pet osoba, među kojima ima i policajaca.

Vijesti

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Pogledajte predlog za rekonstrukciju Vlade

Građanski pokret URA objavio je predlog za rekonstrukciju 43. Vlade Crne Gore. Cijeneći politicki moment …