Uhapšeno najmanje 5 osoba, među njima Bakoč, Medenica…

Milorad Medenica, policajac i nekadašnji član obezbjeđenja bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, uhapšen je sinoć u policijskoj akciji.

Njemu su lisice na ruke stavljene sinoć, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala tokom noći i jutra, u nastavku akcije koja je započela prekisinoć hapšenjem bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice uhapsili su više osoba zbog sumnje da su pripadnici krimanalne grupe ili da su obavljali određene kriminalne aktivnosti za tu kriminalnu organizaciju.

Među uhapšenima je i jedna špediterka.

U Nikšiću je, u istoj akciji, uhapšen Luka Bakoč, a prijavom je obuhvaćeno i nekoliko osoba koje se od ranije nalaze na izdržavanju kazne zatvora.

Privođenje optuženih je u toku.

Iz Uprave policije(UP) “Vijestima” je rečeno da su svi uhapšeni povezani sa policajcem Darkom Lalovićem i Milošem Medenicom, sinom uhapšene predsjednice Vrhovnog suda.

Prema istim informacijama dokazi o njihovom učešću u krivičnim djelima takođe su dostavljeni putem međunarodne pravne pomoći.

Kako Televizija Vijesti saznaje, akcija hapšenja je izvedena u više crnogorskih gradova, a među uhapšenima se nalaze pripadnici Uprave carina i policije.

Iz Uprave policije i Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) ni danas se ne oglašavaju povodom akcije u kojoj su uhapšeni Vesna Medenica i najmanje pet osoba, među kojima ima i policajaca.

Vijesti

Provjerite slična mjesta

Predstavljen Plan spasa za Institut

‘’Parcijalna i ad hoc rješenja nijesu kvalitetna i održiva. Stečaj nije opcija, ali ni štrajk …