Udarne vijesti

VEŠOVIĆ: Vuković nosilac, na listi samo nekompromitovani

Predsjednik Odbora Glavnog grada DPS-a Časlav Vešović ocijenio je u intervjuu za Pobjedu da bi nosilac liste te partije na lokalnim izborima u Podgorici trebalo da bude aktuelni gradonačelnik Ivan Vuković. Vešović je dodao da su Vukovića za nosioca liste preporučili izuzetni rezultati u razvoju Glavnog grada.

– I kao građanin Podgorice i kao predsjednik podgoričkog odbora, dijelim takva očekivanja partijske mreže i svih onih koji vole ovaj grad, jer bez dobrog i posvećenog gradonačelnika, a takvog Podgorica već ima, nema ni razvoja po evropskim uzorima – rekao je Vešović.

Vešović je kazao i da bi na listi DPS-a trebalo da se nađu samo kompetentni i nekompromitovani kadrovi.

“Sublimirajući pozitivne reakcije i konstruktivne kritike iz svakodnevnog razgovora sa sugrađanima, dobijamo na uvid informacije da aktuelna gradska uprava doseže simpatije i naklonost izvan dosadašnje podrške našoj partiji. Zato bi bilo prirodno da nosilac liste na narednim izborima ponovo bude čovjek koji je uspješno vodio Glavni grad, a to je gradonačelnik Ivan Vuković. I kao građanin Podgorice i kao predsjednik podgoričkog odbora, dijelim takva očekivanja partijske mreže i svih onih koji vole ovaj grad, jer bez dobrog i posvećenog gradonačelnika, a takvog Podgorica već ima, nema ni razvoja po evropskim uzorima. U prilog takvom stanovištu, sva sprovedena istraživanja daju nam mnogo razloga za optimizam i uvjereni smo da ćemo nakon lokalnih izbora biti u poziciji da formiramo većinu koja će upravljati Podgoricom i u naredne četiri godine, sa istim ili još boljim rezultatima. Govorim o ličnom utisku na temelju iskustva i prikupljenih impresija građana i članova, ali shodno partijskoj proceduri, nadležni organi će donijeti konačnu odluku o nosiocu i najboljem sastavu oborničke liste sa kojom ćemo se predstaviti”, kazao je Vešović.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

DPS Pljevlja: Rovčanin zamajava i vrijeđa inteligenciju građana Pljevlja

Nikad kraja egzibicijama i folirantskom pristupu Demokrata i njihovog predsjednika u Pljevljima. Skoro dvije godine …