Ponuda kreativnih preduzetnika u Delti. Obavezno pogledajte

Glavni grad Podgorica, u saradnji sa TC Delta City i marketinškom agencijom Strategist nastavlja sa realizacijom projekta podrške kreativnom preduzetništvu. Tokom ovog mjeseca na centralnom štandu u TC Delta city, svoje proizvode predstavlja Winner Group, mala porodična radionica.

Winner Group je radionica koja izrađuje različite proizvode za đecu i odrasle, među kojima se izdvajaju veseli vozići, magneti “ljubav, sreća, radost” i društvena igra IKS-OKS.

Proizvod “veseli vozići” su serija lokomotiva, vagona, slova, brojeva, životinja, zastavica, ramova, namijenjena đeci. Izrađeni su od drveta, pri čemu se koriste prirodni materijali koji posjeduju sve potrebne sertifikate za bezbjednost.

Pored toga, dio njihove ponude je i društvena igrica IKS-OKS kojom žele da podstaknu druženje đece i mladih, učenje, razvijanje mašte, te potspiješe pamćenje i kreiraju neke nove sadržaje. U proizvodnju navedenih originalnih i autentičnih proizvoda iz ove radionice uložena je velika posvećenost, vrijeme i ljubav od strane njihovog tima.

Podsjećamo, od početka 2022. godine, odnosno kroz ovogodišnji konkurs do sada su svoje proizvode predstavili domaći brendovi – Drvce dizajn, GuGu marame za dojenje i Duga Toys.

Provjerite slična mjesta

Srbija ne plaća ugalj jer su navodno nezadovoljni kvalitetom i količinom

– Posao stoljeća, kako ga je izvršni direktor RU Milan Mijo Lekić nazvao, o prodaji …