Udarne vijesti

SNP spreman za određene ustupke

“Socijalistička narodna partija spremna je za određene ustupke kad je u pitanju manjinska vlada, jer svaki dan nefunkcionisanja Vlade šteti građanima”, saopštio je potpredsjednik SNP-a Dragan Ivanović.

On je podsjetio na izričit stav SNP-a da ne prihvataju da u manjinskoj vladi budu DPS, SDP i SD.

Međutim, kako je rekao, posljednjih dana se pojavila opcija da bi u vladu trebalo da uđu SDP i SD.

“Ostavljena je mogućnost da se razgovara ovih dana o tome, da se, ako ne i jedna i druga, da barem jedna partija, posebno SDP budu sastavni dio te vlade. Mi o toj mogućnosti smo dali svoje mišljenje. Ostajemo pri tome, s tim što smo otvoreni za razgovor i nalaženje nekih mogućnosti” rekao je Joković.

Svjesni činjenice da je najveći gubitak za Crnu Goru da vlade ne bude i da ne radi punim kapacitetom, kako je rekao Ivanović, spremni su za određene ustupkeako to zavisi od SNP-a.

“Sad niti imam dogovoreno u partiji, niti imam ovlašćenje da kažem koja je varijanta u igri. Nećemo tražiti mišljenje DPS-a po svaku cijenu. Spremni smo na neke ustupke. Koje? O tome nema definisanog stava partije. Brzo ćemo ga imati jer smo svjesni činjenice da je svaki dan kašnjenja vlade šteta po građane”, poručio je Ivanović.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Auto-putem do sada prošlo više od 320 hiljada vozila

Novom dionicom auto-puta, za prvih 18 dana avgusta, prošlo je 209.415 vozila, dok ukupan promet …