Rezultati glasanja u Beranama

Prema preliminarnim podacima SNP-a na 100 odsto obrađenog biračkog tijela ta partija u Beranama osvojila je 7 mandata, koalicija “Da za Berane i Crnu Goru” 9, koalicija “Za budućnost Berana” 6, Demokrate 6, Berane sad 4, Prava Crna Gora 2 i Ujedinjena Crna Gora 1 mandat.

Preliminarni podaci Demokrata, na 85 odsto prebrojanih glasačkih listića, pokazuju da je koalicija “DA, za Berane i Crnu Goru!” (DPS, BS, SD, LP) osvojila najviše, osam mandata na lokalnim izborima u Beranama.

Slijede SNP (7), Za budućnost Berana (6), Demokrate (6), Berane sad (4), Prava Crna Gora (2), Ujedinjena (1).

Prema preliminarnim podacima koje je prethodno objavio Demokratski front, na oko 3.000 prebrojanih glasačkih listića, koalicija “Za budućnost Berana” osvojila je 21 odsto glasova.

Prema podacima DF-a, lista “DA, za Berane i Crnu Goru!” osvojila je 20 odsto, Socijalistička narodna partija osvojila je 19, Demokrate 15, Berane sad 12, Prava Crna Gora pet, Ujedinjena Crna Gora četiri, a Berane ima alternativu oko 0,3 odsto glasova.

Na prethodnim lokalnim izborima prije četiri godine, DPS, SD i BS su imali 46,1 odsto (17 mandata), SNP, Nova i Ujedinjena 37,3 (14 mandata), a Demokrate 10,9 odsto (četiri mandata).

U Beranama je u izbornoj trci bilo osam izbornih lista. Glasačko pravo imalo je 23.535 birača, koji su glasali na 56 biračkih mjesta.

Vijesti

Provjerite slična mjesta

Crna Gora u strahu od tužbe ruskog oligarha: Zaplijenili jahtu vrijednu 120 miliona eura, koja propada u Tivtu jer niko o njoj ne vodi računa

Da Crna Gora može biti u ozbiljnom problemu zbog zamrzavanja ruske imovine, najbolje ilustruje primjer …