knezevic

Knežević: Vlada u ponedjeljak Rusiji uvodi sankcije, samo čekaju da prođu izbori u Beranama

Predsjednik DNP-a i jedan od lidera DF-a Milan Knežević kazao je sinoć na TV Prva da će Vlada na čelu sa Zdravkom krivokapićem u ponedjeljak 28. marta uvesti Rusiji sankcije i da se samo čeka da prođu izbori u Berana,a-

Žao mi je što je preminuo mitropolit Amfilohije da vidi šta se napravilo od veličanstvenih litija. Čuo sam i da žele da uvedu Dan žalosti zbog smrti Medlin Olbrajt. Ja se zaista ne radujem ničijoj smrti, ali to je ruganje našim žrtvama- naveo je Knežević.

Tvrdi da je ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović najgori ministar vanjskih poslova u istoriji Crne Gore i da je uspio da prestigne sve prethodne ministre u crnogorskim Vladama.

Radulović je uspio da se od Srbina pretvori u anti-Srbina. Trudio se da isprovocira i srpsku vlast i srpske čelnike. On je na tu funkciju došao na talasu glasova DF-a i na talasu programa koji propagira da je Srbija naš glavni strateški partner. Sad je želio isto poput Aljbina Kurtija da zabrani državljanima Srbije glasanje u Beranama i Budvi. Ovo ne bi ni radio ni najveći Bošnjak, niti Hrvat. Sa mnogo više senzibiliteta o ovim pitanjima radio bi Dritan Abazović, a eto nikako se ne slažemo sa njegovom politikom- kazao je Knežević u emisiji “Slobodna zona” na TV Prva.

Dan

Provjerite slična mjesta

Crna Gora u strahu od tužbe ruskog oligarha: Zaplijenili jahtu vrijednu 120 miliona eura, koja propada u Tivtu jer niko o njoj ne vodi računa

Da Crna Gora može biti u ozbiljnom problemu zbog zamrzavanja ruske imovine, najbolje ilustruje primjer …