Udarne vijesti

SNP: Zna se koji će kadrovi predstavljati našu partiju u novoj vladi

Odluka Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) da se krene u pregovore oko formiranja manjinske vlade potvrdila je jedinstvo i stabilnost partije i utrla put za dalje djelovanje na tom planu – saopšteno je iz ove partije.

U saopštenju se navodi i da se “zna kako i na koji način će nova vlada biti formirana, ko će je činiti i koji kadrovi će predstavljati SNP”.

Podgorički odbor SNP-a, održao je danas sastanak predstavnika mjesnih odbora sa područja Glavnog grada, a koji je inicirao mjesni odbor Tološa.

Sastanku je prisustvovao i predsjednik partije Vladimir Joković sa saradnicima.

Članstvo i simpatizeri SNP punih 25 godina imaju jasan i otvoren odnos ali pitanja i pojašnjenja nikada nije dosta. Posebno u aktuelnom trenutku, kada je naša partija na udaru od strane političkih protivnika ali i pojedinih članova i simpatizera koji nisu dovoljno upoznati sa situacijom. Odluka Glavnog odbora da se krene u pregovore oko formiranja manjinske vlade, potvrdila je jedinstvo i stabilnost Socijalističke narodne partije i utrla put za dalje djelovanje na tom planu. Prethodno su Izvršni odbor Odbora SNP Glavnog grada i Odbor , dali punu podršku rukovodstvu Partije da se uđe u pregovore oko manjinske vlade ocjenjujući da je to jedini mogući i ispravni način za izlazak iz trenutne političke krize – navodi se u saopštenju SNP-a.

Dodaju da se “u ovu priču”, kako je pojašnjeno na sastanku, “nije krenulo iz nebuha”.Zna se kako i na koji način će nova Vlada biti formirana, ko će je činiti i koji kadrovi će predstavljati SNP. I za podršku zakonima koji budu predlagani, postoji dovoljna većina. Zašto Demokratski front i Demokrate ne bi podržali Zakon o lustraciji, Zakon o porijeklu imovine, zakon o popisu, izborne zakone kojima bi se prečistili birački spiskovi i omogućili fer i demokratski izbori? Za te “projekte” nisu potrebni glasovi DPS-a – istakli su iz SNP-a.

U saopštenju se navodi i da je sa sastanka “poslata poruka da rukovodstvo partije ima punu podršku članova i simpatizera za nastavak priče oko manjinske vlade i učešća SNP u njoj”.

Pobjeda

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Auto-putem do sada prošlo više od 320 hiljada vozila

Novom dionicom auto-puta, za prvih 18 dana avgusta, prošlo je 209.415 vozila, dok ukupan promet …