Joković: U Vladi nema mjesta za DPS, SDP i SD

Lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković kaže da je Glavni odbor stranke ovlastio ih da se uđe u pregovore o formiranju manjinske vlade, a da u toj vladi ne bi mogle da budu partije koje su na izborima 2020. poražene.

Lider SNP-a je u emisiji “Slobodna zona” na TV Prva istakao da ne žele da mijenjaju izbornu volju građana, što bi značilo da nema mjesta za SDP, SD te DPS.

Ponovio da su deblokada institucija, evropski put CG, zakon o porijeklu imovine, temeljni ugovor i Otvoreni Balkan njihovi glavni ciljevi.

Mi o DPS-u nijesmo promijenili mišljenje, DPS je o nama promijenio mišljenje. Da li se mi radujemo-ne radujemo se. Vidjećemo da li će Vlade biti ili ne ali CG u ovakvoj poziciji više ne može – rekao je Joković.

Kazao je da su oni učinili sve da parlamentarna većina opstane, te da sada ne treba da ih napadaju što su uspjeli nešto da dogovore..

Mi želimo da deblokiramo Crnu Goru, da se institucije uspostave, i da se ide na fer i slobodne izbore. I konačno sređivanje biračkog spiska – naveo je on.

Naveo je i da je Crna Gora zastala u pregovorima sa EU, te da su mnogi rekli da nas je Srbija sustigla.

Dan

Provjerite slična mjesta

Vuković: Uredićemo dvorišta svih škola i vrtića i kupiti minibuseve za prevoz učenika

Pokret „Svi za naš GRAD“ na čelu sa dr Ivanom Vukovićem, predstavio je juče samo …