DF: Nijesmo nudili DPS-u koaliciju

Medijski centar Demokratskog fronta najoštrije demantuje vijest, koja se pojavila na određenim portalima i televizijama, bliskim DPS-u i lično Milu Đukanoviću, da su čelnici DF-a, navodno, nudili koaliciju Demokratskoj partiji socijalista. Ovo tim prije što zvuči nevjerovatno, uz elemente ozbiljne mentalne dijagnoze, da je neko čak i po nalogu DPS-a mogao plasirati ovakve gluposti i besmislice.

Čelnici DF-a su i na dnevnom nivou upoznavali javnost sa jasnim stavom da dogovor za razrješenje političke krize treba tražiti isključivo u okviru aktuelne parlamentarne većine, pritom bez ikakvih manjinskih ili većinskih aranžmana sa DPS-om.
Takav stav ostaje nepromijenjen i apsolutno jasan, i predstavlja snažnu osnovu daljeg djelovanja našeg političkog saveza u cilju razrješenja postojeće krize.
A to, što se u ovom trenutku DPS, URA i SNP ne mogu dogovoriti oko formiranja Vlade, u kojoj bi bili instalirani i SDP i SD, kao produžene ruke Mila Đukanovića, predstavlja već najbolji i neoboriv dokaz da se izdaja izborne volje građana nikom ne isplati.

Demokratski front ostaje i dalje krajnje jasan, i na braniku izborne volje od 30. avgusta 2020. godine: ukoliko je nemoguće postići dogovor unutar aktuelne parlamentarne većine, onda je najpoštenije da građani na izborima odluče ko zaslužuje njihov glas i najveće povjerenje, a ko zaslužuje da ne pređe čak ni parlamentarni cenzus. Vrijeme je majstorsko rešeto.

Provjerite slična mjesta

DEMOKRATE: Đurović spašena glasovima DPS-a

Poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica kazao je da je predsjednica Skupštine Danijela Đurović ostala …