Ministarstvo prepoznaje vrijednost i značaj nagrade AMM-a Naj menadžerima


Ministar ekonomskog razvoja Crne Gore Jakov Milatović sa saradnicima, sastao se sa predsjednikom Asocijacije menadžera Crne Gore Budimirom Raičkovićem i izvršnom direktoricom Anđelom Radosavović.
Ministar je pohvalio saradnju između MER-a i AMM-a u proteklom periodu ocijenivši je veoma kvalitetnom i zasnovanom na partnerskim osnovama.
”Asocijacija menadžera djeluje proaktvno i daje nemjerljiv značaj i u radu Savjeta za konkurentnost koji predstavlja najefikasniju platformu za privatno-javni dijalog. Smatram veoma važnim što i na ovaj način sinergijski djelujemo i doprinosimo većoj konkurentnosti ekonomije i bržem privrednom rastu zemlje”, kazao je Milatović.
Na sastanku je ocijenjeno da je neophodno aktivno učešće svih društvenih aktera kako bi se na što bolji način odgovorilo izazovima i sačuvao životni standard građana Crne Gore.
Predstavnici AMM-a su istakli da Platforma ekonomskog oporavka 2022 -2026. godine, koju je kreiralo Ministarstvo ekonomskog razvoja “predstavlja izuzetno dobar dokument sa konkretnim mjerama za nastavak snažnog oporavka i dalji razvoj ekonomije – i čini dobru osnovu za buduće ekonomske reforme”, ocijenio je Raičković.
Jedna od tema sastanka bila je i godišnja nagrada za Naj menadžere i preduzetnike koju dodjeljuje Asocijacija menadžera CG.
Ministar Milatović jasno je iskazao stav da ova prestižna nagrada AMM-a predstavlja nacionalni brend, zbog čega je Vlada Crne Gore – Ministarstvo ekonomkog razvoja sada već 6. put zaredom sa zadovoljstvom pokrovitelj iste. “Ova strukovna nagrada zaslužuje posebnu pažnju i podršku jer promoviše rezultate, izvrsnost kao i liderska, menadžerska i preduzetnička znanja, vještine i dostignuća. U tom smislu Vlada Crne Gore tj. Ministarstvo ekonomkog razvoja priznaje i prepoznaje ovu nagradu”.

Provjerite slična mjesta

DEMOKRATE: Đurović spašena glasovima DPS-a

Poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica kazao je da je predsjednica Skupštine Danijela Đurović ostala …