Udarne vijesti

Berane sad: Novim izmišljotinama Medojević pokušava da zamagli svoju krivicu

Napadima na pokret “Berane sad”, profesionalni dugogodišnji političar i nekadašnji ustavni partner DPS-a Nebojša Medojević, novim izmišljotinama misli da zamagli svoju krivicu, saopšteno je iz tog pokreta.
Naime, višemjesečnim napadima na 42. Vladu, debelo je doprinio rušenju iste, otvarajući put svojim koalicionim partnerima iz SNP-a, da uđu u novi eksperent, koji će kontrolisati partija kojoj je Medojević dao neophodnu većinu za izglasavanje Ustava. No, nije samo opasnost glasanjem za listu na republičkom nivou, koliko imamo neprijatna iskustva sa Medojevićevim kandidatima za odbornike.
Podsjetićemo se samo uloge odbornika iz PzP-a u prekrajanju izborne volje, od Uroša Čukića u Andrijevici, do Stevana Džakovića iz Budve. Događaje koje imamo na državnom nivou, samo su posledica uloge Medojevića i njegovih koalicionih partnera. Na osnovu svega navedenog, građani Berana znaju ko je najveća opasnost da izigra njihovu izbornu volju, i proda je onome, protiv koga se samo deklarativno bori, profesionalni dugogodišnji političar Nebojša Medojević.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Velika kompanija zainteresovana za ulaganje u energetsku infrastrukturu

Potpredsjednik Vlade Ibrahimović sastao se danas sa potpredsjednikom korporacije za investicije i razvojne projekate LNG …