Udarne vijesti

Rušenje ove Vlade jedina uspješna politička misija Andrije Mandića

Iako su postavljena konkretna pitanja, koja u potpunosti demaskiraju sraman pokušaj DF-a da podvale predsjedniku Vlade navodno slanje vojnika u Ukrajinu na sjednici koja nije ni održana, te “principijelnost” DF-a po pitanju spoljnopolitičkog kursa, dobili smo zaključak u kome se uloga Andrije Mandića izjednačava sa mitropolitom Amfilohijem, saopšteno je iz kabineta premijera Zdravka Krivokapića.

Ako je predsjednik Vlade bio “anoniman profesor”, zašto je onda tako skromni i do tada poznati višedecenijski opozicionar Andrija Mandić sebe postavio na začelje liste? Ako je to uradio sa mitropolitom Amfilohijem, ispostavlja se da je to bila pobjednička strategija, makar i privremeno, dok se isti Mandić nije aktivirao sa začelja poslaničke liste sa svojom novom misijom.

Poslije višemjesečnih napora da uruši Vladu koju su glasali njegovi poslanici, to je jedina uspješna politička misija profesionalnog političara Andrije Mandića, koji se kao niko do sada trudio da pruži alibi za prekrajanje izborne volje, svom partneru sa zajedničkih druženja, čak i van granica Crne Gore.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Auto-putem do sada prošlo više od 320 hiljada vozila

Novom dionicom auto-puta, za prvih 18 dana avgusta, prošlo je 209.415 vozila, dok ukupan promet …