Udarne vijesti

Abazović čestitao Dan nezavisnosti BiH

Povodom 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović uputio je čestitku zamjenici predsjedavajućeg Vijeća ministara Biseri Turković, kao i građanima Bosne i Hercegovine.

„Vama i građanima Bosne i Hercegovine upućujem najiskrenije čestike povodom Dana nezavisnosti. Nadamo se da će dvije susjedne i prijateljske zemlje u miru, prosperitetu i stabilnosti donositi najbolje odluke za naše građane, vođeni idejom o izgradnji prosperitetnog Zapadnog Balkana koji će biti simbol suživota, pomirenja i napretka“, istakao je potpredsjednik Vlade Abazović.

Abazović ističe da je na Zapadnom Balkanu u ovim turobnim vremenima potrebno da se okupimo oko zajedničkog interesa, a to je pristupanje Evropskoj uniji, istovremeno gradeći mostove saradnje.

„Crna Gora poštuje međunarodna načela i teritorijalni integritet BiH, baštineći dobrosusjedske odnose na ZB, kao osnove daljeg napretka. Okrenimo se budućnosti i pomirenju, jer samo tako možemo napraviti korak više u izgradnji bolje budućnosti naših zemalja“, zaključio je Abazović.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Abazović nakon sastanka sa Fon der Lajen: Crna Gora ima istorijsku šansu da pokaže da je proces proširenja živ

Crna Gora ima istorijsku šansu da pokaže da je proces proširenja živ, saopštio je predsjednik …