Udarne vijesti

MANDIĆ: Vučić nema novca da poklanja kliniku Abazoviću

Komentarišući izjavu Dritana Abazovića za HRT da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić njegovom bratu u Beogradu poklonio kliniku, Andrija Mandić je odgovorio: “Poznavajući Aleksandra Vučića dugu niz godina i poznavajući materijalno stanje njega i njegove porodice, mislim da je to netačno da je bilo ko mogao da pokloni kliniku bilo kome”.

“Klinike mogu koštaju, za te klinike treba novac. Brat Dritana Abazovića se sigurno snašao na nekom drugom mjestu za novac i nije čekao poklon od Aleksandra Vučića koji mu ga nije mogao uručiti, jer ne raspolaže novcem kojim može da pokloni nekome kliniku”, rekao je Mandić.

Na pitanje kako komentariše dešavanja u Ukrajini, Mandić je rekao da žele mir svuda i na svakom prostoru: “Mi koji podržavamo teritorijalni integritet Srbije smo pozvali naše kolege u Crnoj Gori koji ovih dana barjače sa teritorijalnim integritetom Ukrajine, da bi bilo lijepo da prvo pogledaju naše najbliže susjede”.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Crna Gora dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta. Iz Ulcinja…

Crna Gora je dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta, odnosno oznakom garantovano tradicionalnog specijaliteta, riječ …