Udarne vijesti

Luštica Bay zapošljava 80 radnika

Broj zaposlenih, koji se znatno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da je kompanija Luštica Develompment visoko pozicionirana na listi ne samo najvećih već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori. Više od 80 sezonaca biće raspoređeno na radnim pozicijama: konobari, kuvari, pomoćno ugostiteljsko osoblje, radnici na plaži, spasioci, vozači, baštovani, tehničari, sobarice, radnici na održavanju javnih površina, animatori, koordinatori u organizaciji događaja i sportskih aktivnosti, podrška u tehničkom i marketing sektoru, i drugim radnim mjestima.

„Tehnička znanja i vještine, znanje stranih jezika, komunikacione vještine i motivacija se cijene kod kandidata, ali zasigurno i strast prema turističkoj industriji. Rado dajemo priliku motivisanim ljudima koji su spremni da grade karijeru od samog početka i uče od profesionalaca, po svjetskim standardima i u internacionalnom okruženju. Mnogi sezonski radnici se vraćaju na svoje pozicije, a neki su i unapređeni – kultura sezonskog zapošljavanja sa dobrim rezultatima uglavnom rezultira dugoročnim angažmanom“, istakla je Antonia Kelava, HR menadžerka na projektu Luštica Bay.

Poseban fokus u regrutaciji na projektu Luštica Bay je ugostiteljki sektor u plažnom klubu Almara, kao dinamičnom poslovnom okruženju na atraktivnoj lokaciji, i sa dobrim potencijalima za unapređenje vještina pod mentorstvom menadžmenta sa internacionalnim iskustvom.

„Postignuća i uspjesi Luštice Bay zapravo jesu i biće rezultat njenog sjajnog tima – ovog ljeta budi i ti dio internacionalnog tima profesionalaca u svim oblastima koji zalaganjem i posvećenošću svakodnevno pomjeraju granice“, dodala je Kelava.

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati poslovnu biografiju na:

https://app.talentlyft.com/lustica-development

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

DPS Pljevlja: Rovčanin zamajava i vrijeđa inteligenciju građana Pljevlja

Nikad kraja egzibicijama i folirantskom pristupu Demokrata i njihovog predsjednika u Pljevljima. Skoro dvije godine …