Udarne vijesti

Kabinet Abazovića: Kvazimediji šire dezinformacije o porodici Abazovića

Demantujemo i osuđujemo degutantne dezinformacije kvazimedija bivšeg režima koje su jutros objavile lažnu vijest o tome da je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović potvrdio navodnu povezanost članova porodice potpredsjednika Abazovića sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i otvaranjem klinike u Beogradu.

Na sarkastično pitanje cijenjene novinarke HRT, potpredsjednik Abazović je dao sarkastično potvrdan odgovor, što su ovi kvazimediji iskoristili da objave malinformaciju i zlonamjerno protumače sarkazam, izvrćući suštinu samog odgovora.

Jasno je da ti kvazimediji zarad političkih interesa svojih mentora, na osnovu ovih dezinformacija, žele potpredsjednika Abazovića politički diskreditovati, a njegovog brata, dr Džihana Abazovića profesionalno kompromitovati.

Imamo potrebu upoznati javnost da je dr Džinah Abazović, koji živi i radi u Beogradu, brat potpredsjednika Abazovića, ugledni doktor koji se bavi regenerativnom medicinom i liječenjem najtežih bolesti matičnim ćelijama, a po čemu je prepoznat u međunarodnim okvirima.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

DPS Pljevlja: Rovčanin zamajava i vrijeđa inteligenciju građana Pljevlja

Nikad kraja egzibicijama i folirantskom pristupu Demokrata i njihovog predsjednika u Pljevljima. Skoro dvije godine …