Udarne vijesti

Penzioneri sa sjevera prikupili 14,55 eura pomoći za poslanike

Penzioneri sa sjevera Crne Gore obavještavaju javnost da su juče prikupili preko četrnaest eura pomoći za poslanike u Skupštine Crne Gore. Penzioneri su danas Centru bezbjednosti Bijelo Polje najavili protest za 1. mart u 12 časova.

-Protest će početi na Gradskom trgu, odakle će nakon obraćanja predstavnika krenuti u protestnu šetnju do glavne gradske bjelopoljske raskrsnice ka Podgorici-kaže Svetozar Čabarkapa, jedan od organizatora.

Kako su saopštili, raskrsnicu će blokirati kao upozorenje Podgorici, da će sljedeći put blokirati čitav sjeverni region prema glavnom gradu u slučaju im se ne ispune zahtjevi.

-Pozivamo sve penzionere ne samo sa sjevera Crne Gore već iz čitave države da dođu 1.marta u Bijelo Polje i da svi zajedno pokažemo našu snagu. Takođe pozivamo i sve građane da izađu na trg i daju podršku penzionerima u borbi za svoja prava i svoje dostojanstvo”, zaključuje se u saopštenju penzionera.

Dan

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Ministarka: Transformacija Nacionalnih parkova, jači Eko fond, podsticaji…

Ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković-Đurović najavila je drugačiji pristup Ministarstva u odnosu …