Idea kupuje Francu; Franca: Nije ponuđen ugovor o preuzimanju

Nakon objavljivanja informacije u medijima da su prodati supermarketi Franca Merkatoru CG, želimo da obavijestimo javnost da je taj navod netačan, rečeno je Pobjedi iz France.

Iz te bjelopoljske kompanije, koja je u vlasništvu Hilmija France, navode da za tu firmu, kao za sve uspješne kompanije, postoji interesovanje investitora.

Imponuje nam da naši proizvodi i usluge zavređuju pažnju investitora, no do danas nikakvih konkretnih predugovora ili ugovora o preuzimanju ili prodaji nije bilo. Uobičajeno je da se razgovara sa onima koji se interesuju za partnerstvo, prodaju dijela ili cjelokupnog biznisa, pa u ovome ne vidimo ništa spektakularno – kazali su iz France Pobjedi i dodali da će obavijestiti javnost blagovremeno, ukoliko dođe do bilo kakve promjene u vlasničkoj ili imovinskoj strukturi kompanije.

Mi smo ozbiljno preduzeće, prisutni 32 godine na crnogorskom tržištu i sve što radimo je u interesu kompanije i zaposlenih – poručili su iz France.

Istakli su da su posebno ponosni na činjenicu da predstavljaju jedan od najznačajnijih proizvodnih centara u Crnoj Gori, čiji su proizvodi zastupljeni na tržištu regiona i zemalja Evropske unije.

Sve poslovne aktivnosti će i ubuduće biti usmjerene na očuvanju i razvoju poslovanja kompanije, zaštiti interesa 1.500 zaposlenih, unapređenju odnosa sa kooperantima i ostalim poslovnim partnerima – rekli su iz France.

Provjerite slična mjesta

Sultan Al-Jaber: Ukidanje uglja, nafte i gasa vratilo bi svijet nazad u pećine

Sultan Ahmed Al-Jaber, izvršni direktor za naftu Ujedinjenih Arapskih Emirata i vođa klimatskih pregovora COP28, …