Udarne vijesti

CKB: Zloupotreba položaja, ugrožen interes 200 klijenata

Kao rezultat ranije pokrenute sveobuhvatne kontrole poslovanja, uočili smo moguću zloupotrebu službenog položaja u privrednom poslovanju od strane dijela zaposlenih. Usljed pomenutih aktivnosti, konstatovali smo da je došlo je do ugrožavanja interesa za približno 200 naših klijenata, saopšteno je iz Crnogorske komercijalne banke.

Započeli smo i nastavljamo da lično kontaktiramo sa svim klijentima kojima su ugroženi interesi, informišući ih o utvrđenim činjenicama. Svaka utvrđena šteta pričinjena klijentima biće u potpunosti nadoknađena.

O navedenim saznanjima, naša banka je obavijestila nadležne institucije sa kojima intenzivno sarađujemo. Tokom vikenda smo Upravi policije i Specijalnom državnom tužilaštvu podnijeli dodatne krivične prijave zbog moguće zloupotrebe službenog položaja u privrednom poslovanju.

Kao članica OTP grupe i najveća banka na crnogorskom tržištu, koristimo sve neophodne resurse da trenutnu situaciju razriješimo u najboljem interesu klijenata.

Zbog poštovanja postupka koji sprovode nadležne institucije, uzdržaćemo se od daljeg komuniciranja pojedinosti u vezi sa pomenutim slučajem.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Spremne velike smjene direktora: Na udaru Đukanović, Rovčanin..

Vlada premijera Dritana Abazovića i nova parlamentarna većina pripremaju smjene kadrova Demokratskog fronta i Demokrata …