BEČIĆ: Manjinska Vlada nikad klimavija

Večeras se u Nikšiću organizuje protest protiv predloga o formiranju manjinske vlade i izdaje izborne volje građana.

Okupljanje građana počelo je nešto prije 18 sati na Trgu Šaka Petrovića. Tok protesta možete pratiti uživo na portalu Radio Televizije Nikšić, kao i na Facebook stranici.

Na skupu su lider Demokrata Aleksa Bečić, poslanici te stranke Boris Bogdanović, Momo Koprivica i Vladimir Martinović, kao i ministar finansija i socijalnog staranja Millojko Spajić.

“Gospodinu Abazoviću, pošto je rekao da nismo brojni, poručićemo da nakon što odgleda posljednju epizodu serije Iznogud, dođe da nas prebroji ako mu basta, a nakon toga da pođe do Kličeva i izvini se Dragu Đuroviću, koji je ispao bolji čovjek od njega”, kazao je Koprivica.

Koprivica je rekao da iz Nikšića šalju poruku da neće proći “pravljenje manjinske vlade sa Demokratskom partijom socijalista”.

“Neće proći povratak DPS-a i uzurpatora na vlast. Neće vam proći povratak mafijaša na tron i kriminalaca u institucije. Neće proći povratak tajkuna u budžet. Dolje izdajnička, satelitska vlada, dolje projekat DPS-a”, poručio je.

Koprivica je poručio građanima da ih neće izdati. “Nećemo vas prodati, niko nas neće slomiti, kupiti i obmanuti”, kazao je.

Lider Demokrata Aleksa Bečić kazao je da su protesti nikad masovniji i dostojanstveniji, a “njihova manjinska vlada nikad klimavija”.

“Sve ono što se rodi na antidemokratskim principima i obmani i prevari mora da se sruši kao kula od karata, jer nama toga ko narod može izdati, pobijediti i izdaju sprovesti”, rekao je on.

“Možeš ti da imaš sto, hiljadu ili sto hiljada glasova, ali nas su roditelji, preci i slavna istorija učili da ne smiješ prevariti dijete od deset godina, a ne odraslog čovjeka koji nam je povjerio mandat da u njegovo ime se borimo, izborimo i pobijedimo i služimo narodu”, dodao je.

RTNK

Provjerite slična mjesta

MANS protiv usvajanja rebalansa budžeta

NVO Mreža za afirmaciju nevladinog sektora pozvala je poslanike da ne usvoje rebalans budžeta kojim …