Lidl snižava cijene osnovnih životnih namirnica

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prvi će sniziti cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća, jestivih ulja i masti, dječje hrane te uložaka i tampona, i to mjesec dana prije stupanja na snagu odluke Vlade RH o smanjenju PDV-a.

Počevši već od 1. marta 2022., Lidl će sniziti cijene svih navedenih proizvoda iz redovne ponude u pojedinoj kategoriji. Kako ističu iz ovog trgovačkog lanca, ovim potezom još jednom dokazuju da su im kupci, uz zaposlenike, na prvom mjestu te ne čudi zato da je upravo ovaj trgovački lanac još jednom odlučio prvi sniziti cijene određenih kategorija proizvoda ususret Vladinoj odluci kako bi dao svoj doprinos rasterećenju budžeta hrvatskih građana.

Inače, Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširio diljem Hrvatske otvorivši više od stotinu rgovina i 2 logističko-distributivna centra te zaposlivši više od 3.200 zaposlenika, prenio je Poslovni.

Prema najavama iz crnogorske Vlade, Lidl će do kraja godine otvoriti markete i zaposliti do 1.000 radnika u Crnoj Gori.

Provjerite slična mjesta

SD, SDP i LP blizu dogovora o formiranju širokog saveza

Čelnici Socijaldemokrata (SD), Socijaldemokratske partije (SDP) i Liberalne partije (LPCG) aktivno razgovaraju o formiranju političkog …