Spajić i Milatović: Investitori zabrinuti, neko Crnu Goru vratio unazad

Ministri ekonomskog razvoja, te finansija i socijalnog staranja Jakov Milatović i Milojko Spajić pružili su podršku večerašnjim protestima koje je organizovala Demokratska Crna Gora ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

Ministar Milatović je za TVCG rekao je da je politikantskim potezima neko Crnu Goru vratio unazad: “Zabrinuti smo za stanje ekonomije u ovoj godini, koja je bila predviđena da bude istorijska u smislu rasta i povećanja zarada, penzije, te ekonomskog oporavka”.

On kaže da je sada to neko zakočio: “Ako se nastavi ovako kako se krenulo, čini mi se da ćemo u decembru ove godine doći u onu situaciju u kojoj smo bili u decembru 2020. godine, a iz te situacije nije opet lako izaći”.

Sa druge strane, ministar Spajić kaže za TVCG da mnogi investitori gledaju šta će se desiti.

“Najave da će se desiti manjinska vlada ne ulivaju povjerenje tim ljudima, jer manjinska vlada sama po sebi ima tu inherentnu nestabilnost koja kod njih ne proizvodi nikakvu sigurnost”, kazao je Spajić.

Provjerite slična mjesta

Kralja “kripto valuta” Crna Gora izručuje SAD

Kralj “kripto valuta” Do Kvon, prema odluci podgoričkog Višeg sdua, biće izručen Sjedinjeni Američkim Državama (SAD).To je …