Vlast će činiti isključivo naša lista i Stara garda, sve drugo manipulacija

Vlast na Cetinju će činiti jedino lista “SDP i Građani” i Stara garda LSCG, saopštili su iz SDP-a navodeći da su sve ostalo jeftine manipulacije, a, kako kažu, cetinjska i crnogorska javnost će u to veoma brzo moći da se uvjeri.

Oni su reagovali na saopštenje cetinjskog DPS-a iz kojeg su saopštilida je izjavom Alekse Bečića da se na Cetinju desio demokratski princip i da Demokrate, SDP, Stara garda i URA formiraju vlast, doskorašnji predsjednik Skupštine potvrdio je da je na Cetinju formirana koalicija ,,Fotelja je naša nacija” koja će izabrati gradonačelnika do kraja mjeseca

Iz SDP-a navode da DPS misli da će 100 puta ponovljena neistina i obmana postati istina, pa sada odjednom citiraju Aleksu Bečića oko navodnog sporazuma SDP i Demokrata.

-Pozivamo cetinjski DPS da shvati da gubitak vlasti nije smak svijeta, i da poslije skoro 30 godina njihovog neuspješnog vladanja i svođenja Cetinja na nivo uništenog grada, došlo vrijeme da neko pokuša drugačije i mnogo odgovornije.

Pozivamo ih da, umjesto neistina i uvreda koje ovih dana upućuju svojim sugrađanima, shvate i da smo mi na Cetinju najbliži jedni drugima. Mnogo bliži nego što su im blizu umišljeni podgorički koordinatori koji su pokazali da ne razumiju ni Cetinje ni osnovne političke odnose- navodi se u saopštenju.

Vlast, kako su dodali, SDP i Građana i Stare garde LSCG biće snažno crnogorska, otvorena i reformska, i takvu vlast možete i vi da podržite.

-Umjesto što čitate i tumačite saopštenja Alekse Bečića, kolege iz DPS-a, bolje bi vam bilo da, kada već to nijeste do sada radili, počnete da razmišljate o dobru i interesima svih građana Cetinja- poručili su iz cetinjskog SDP-a.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

MANS protiv usvajanja rebalansa budžeta

NVO Mreža za afirmaciju nevladinog sektora pozvala je poslanike da ne usvoje rebalans budžeta kojim …