Udarne vijesti

Đurašković: Nova vlast na Cetinju će biti snažno crnogorska

Raspisaše se nezavisni intelektualci. Kažu zaljubljen sam u funkciju gradonačelnika! Jeste, “trčim godinama ka tome”, kao da je Cetinje u plusu par miliona, a ne u minusu 40 miliona eura. Ko ga je, zaboga, zadužio?

Piše: Nikola Đurašković (SDP)

Čudno da me se ne sjetiše dok sam svojom voljom napuštao gradske funkcije i 12 godina iz opozicije kritikovao bivšu vlast ciji su rezultati više nego očigledni. Izgleda da tada nijesam bio “dovoljno opasan” po DPS? Ko je, zaboga, 30 godina na funkcijama?

Dodjite da popijemo kafu na Cetinje, prošetamo gradom, skupa se uvjerimo u grandiozne rezultate dosadašnje vlasti, popričamo sa građanima i biće vam jasno ko se za što bori.

Poći ćemo, naravno, do naše CPC koju je bivša vlast “izdigla do nivoa koji istinski zavređuje” ili do našeg FCJK koji su “snažno podržavali” i tako redom. Možda vam građani, onako cetinjski, kažu ko je, pošto vi to ne znate, hranio i branio SPC svih ovih decenija.

Možda vam šapnu i ko je 30 godina razbijao crnogorski blok i pokusavao da ugasi sve crnogorske partije, od LSCG do SDP koji je cijepao, a vi, nezavisni intelektualci, ne rekoste ni riječ ili gotovo niko od vas.

Dođite, biće mi zadovoljstvo!

I na kraju, kritikujte, ali sačekajte rezultate, a budite uvjereni da će nova vlast na Cetinju biti snažno crnogorska i državotvorno odgovornija od prethodnih!

Izvor: Fejsbuk

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

DPS Pljevlja: Rovčanin zamajava i vrijeđa inteligenciju građana Pljevlja

Nikad kraja egzibicijama i folirantskom pristupu Demokrata i njihovog predsjednika u Pljevljima. Skoro dvije godine …