Krivokapić Abazoviću: Što bi sa Pandora papirima?

Sebe vidim u svakom pokretu koji će doprinijeti razvoju Crne Gore. To je odgovorio predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Zdravko Krivokapić na pitanje da li vidi sebe u novom pokretu koji su najavili ministri finansija i ekonomskog razvoja Milojko Spajić i Jakov Milatović.

Politika raseljavanja građana Crne Gore sa ognjišta jedan od razloga siromaštva naše zemlje (Foto: rtcg.me) Politika raseljavanja građana Crne Gore sa ognjišta jedan od razloga siromaštva naše zemlje (Foto: rtcg.me)
“Vidim sebe u svakom pokretu koji će doprinijeti razvoju Crne Gore, da se, kao danas, premjestimo s mjesta na mjesto za najmanje vrijeme, da to bude dostupno svakom građaninu i da ostanemo na svojim ognjištima”, rekao je Krivokapić novinarima, nakon otvaranja žičare K7 u Kolašinu.

On je saopštio i da neće biti poslanik u crnogorskom parlamentu koji je, kako je ocijenio, postao nedostojna priča za građane.

Smatra da je politika raseljavanja građana Crne Gore sa ognjišta jedan od razloga siromaštva naše zemlje.

Komentarišući rast izdvajanja za socijalna davanja u ovoj godini, koja je inače izborna, Krivokapić je pojasnio da se to desilo zbog nerealizacije brojnih zahtjeva od prošle godine, te da to nema nikakve veze s izborima.

“Svako rješenje će moći da se vidi”, rekao je Krivokapić, podsjećajući kako je 2019. taj fond bio oko dva miliona eura, što tada nikome nije smetalo.

“Zar je loše građaninu dati ono što nema”, rekao je Krivokapić, navodeći kako bi budućeg premijera trebalo pitati zašto nema priče o Pandora papirima.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Zlatna groznica u susjedstvu: Lykos Metals na tragu otkrivanja zlata i u Čajniču

Firma Lykos Metals, koja je izvijestila o pronalaženju većih količina zlata u općini Jezero, na …