Vuković obišao radove kod Ljubovića

Gradonačelnik dr Ivan Vuković, sa saradicima, obišao je radove na izgradnji novog besplatnog parking prostora u naselju ispod brda Ljubović.

“Jedan od najvećih problema ljudi koji žive u dijelu grada ispod Ljubovića svakako se odnosi na nedostatak parking mjesta. Često smo govorili o tome, tako da smo, na bazi onoga što je bilo realno planirati, odnosno koristeći zemljište u vlasništu Glavnog grada, došli na ideju da jednu veliku parcelu, u narednom periodu, pretvorimo u veliko parkiralište”, istakao je Vuković i dodao da će u stanovnici ovog dijela grada u narednih nekoliko sedmica dobiti 119 novih besplatnih parking mjesta.

Vuković je najavio i izgradnju sportskog poligona, kao i uređenje okolne zelene površine. “Dobićemo jednu multifunkcionalnu površinu, koja će svakako oplemeniti ovaj dio grada, koji danas trpi zbog prostornog planiranja, koje možda nije uvijek bilo na najvišem nivou”, kazao je gradonačelnik i podsjetio da je nedavno stavljen van snage DUP Zabjelo-Ljubović, te je na mjestu planirane zgrade izgrađena nova parkovska površina sa brojim sadržajima.

Glavni grad će i u narednom periodu nastaviti da realizuje aktivnosti i projekte koji umnogome doprinose unapređenju kvaliteta života svih stanovnika Podgorice, te da stvara humaniji ambijent za život u svakom naselju našeg grada

Provjerite slična mjesta

ĆINĆUR: Isključenje Pejović iz PES-a atak na slobodno izražen stav

Poslanica Pokreta Evropa sad Radinka Ćinćur istakla je da isključenje koleginice Jevrosime Pejović iz PES-a …