Spajić i Milatović: Investitor najavio da će uložiti 300 miliona u turizam

Ministri Milojko Spajić i Jakov Milatović borave u Dubaiju na Montenegro biznis Forumu, a kako je saopštio Spajić, imaju najave investitora koji bi uložio 300 miliona eura u turističke kapacitete.

Evropa sad daje nevjerovatne mogućnosti investitorima po pitanju poreza za lični dohodak i troškova poslodavca o čemu smo i pričali na forumu. Prilikom prethodne posjete, a tokom susreta sa ministrom ekonomije u Vladi Ujedinjenih Arapskih Emirata razgovarali smo o novoj inicijativi WEB 3, koja je u planu za mart ove godine i očekujemo njenu realizaciju- najavio je Spajić.

Milatović je naveo da povoljan poslovni ambijent koji je Vlada uspostavila nakon samo godinu dana rada, a koji je presudan za privlačenje novih insvestitora.

Direktor Agencije za investicije i gradonačelnici opština govorili o svim sektorima i opštinama koje su povoljne za investicije. Veliko je zadovoljstvo što smo potpisali Sporazum između dvije privredne komore, što je važan korak u osnaživanju ekonomske saradnje naše dvije zemlje. Najava za investicije je mnogo, a prisutna je i velika delegacija privrednika uz PK Crne Gore tako da je razmjena iskustava i mogućih prilika veoma dobra i intenzivna i mislim da će to rezultirati većim prisustvom UAE u Crnoj Gori na obostrano zadovoljstvo- zaključio je Milatović.

Dan

Provjerite slična mjesta

Katnić pregledan u Kliničkom centru

Pritvoreni bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić sproveden je oko 13 časova iz Istražnog zatvora …