Udarne vijesti

Krstovići ponudili skoro 2,5 miliona eura za slobodu

Budimir i Marina Krstović danas su u podgoričkom Višem sudu uz izjavu da se neće kriti do kraja okončanja postupka koji se protiv njih vodi zbog šverca 1.206 kilograma kokaina ponudili i garanciju od ukupno 2.445.447 eura.

Za Budimira Krstovića jemstvo je ponudio njegov rođeni brat Božidar Krstović stavljanjem hipoteke na nepokretnosti vrijedne 768.140 eura.

Optuženi Budimir je na ime garancije ponudio i Hartije od vrijednosti CKB banke vrijedne 431.336 eura.

Za Marinu Krstović jemstvo su položila njena braća od stričeva Stefan i Nemanja Krstović ponudivši dvije nekretnine vrijedne 1.256.000 eura.

Budimir Krstović je pojasnio da je njegovo imovno stanje više nego dobro ali da mu je sugerisano da zbog komplikacija u proceduri ne nudi svoju imovinu koja se nalazi u Srbiji gdje duži niz godina živi i radi.

Pored mjesečnih primanja od oko 10.000 eura, Krstović je sudu predočio da ukoliko je potrebno sudu može još ponuditi hladnjaču od 5.000 m2 za koju nije mogao precizirati koliko vrijedi navodeći da izrada metra kvadratnog hladnjače košta od 600 do 1.200 eura i koja je u vlasništvu njegove firme San francisko.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Bivše direktore IRF-a terete za falsifikovanje ugovora

Optužnica protiv bivšeg rukovodstva Investiciono-razvojnog fonda Zorana Vukčevića, Zorana Vujovića i Branislava Jankovića, koje Specijalno …