radunovic

DF: Ako ne možemo da se dogovorimo, ne zaslužujemo da vladamo

DPS ne treba da vrati na vlast nakon pada Vlade Zdravka Krivokapića. To je stav Miloša Konatara (URA), Slavena Radunovića (DF) i Dragana Krapovića ( Demokrate) koji su saopštili u večerašnjoj emisji ” lobodna zona ” na Prva TV.

-Desilo se nešto što smo mogli da očekujemo već neko vrijeme. Samo što lično mislim da je ovo moglo da se desi ranije, da je gospodin Krivokapić podnio ostavku kad je shvatio da nema podrške- kazao je Slaven Radunović iz DF-a povodom smjene Vlade.

On je dodao da su nezadovoljni bili radom Vlade, da je vrlo malo učinjeno po pitanju promjena u tijelima u kojima je dugo godina rukovodio DPS. Prema njegovim riječima, jedan od razloga što su nezadovoljni radom Krivokapićeve Vlade jeste i smjena bivšeg ministra Vladimira Leposavića.

Onaj koji mu je bio nabliži (Krivokapiću)…koji mu je držao najveći dio Vlade i zbog kojeg je zapustio odnose sa našom koalicijom i koji mu je kadrirao, on je na kraju i smjenio Vladu Zdravka Krivokapića, Abazović- kazao je između ostalog Radunović.

Dodao je da nije nezadovoljan činjenicom što je smjenjena Vlada već što iz parlamentarne većine nisu mogli da nađu konsenzus. On je poručio da ako ne mogu da se dogovore da ne zaslužuju da vladaju onda.

-..Zašto je to uradio pokret URA, zato što mi se ne plašimo da snosimo odgovornost..Vlada je u ovom trenutku dosegl svoj limit. DPS je smijenjen i neće se vratiti na vlast. Na nama je da odredimo put karaktera našeg društva…-kazao je Miloš Konatar (URA)

Dan

Provjerite slična mjesta

Finansijski uspon Air Montenegra: rast prihoda i profita

Nacionalni avioprevoznik, Air Montenegro, nastavlja sa finansijskim i operativnim usponom, generišući 62,3 miliona eura prihoda …