Konatar: Mislim da Abazović treba da bude mandatar

Šef kluba poslanika “Crno na bijelo” Miloš Konatar rekao je da lično smatra da novi mandatar treba da bude lider pokreta URA Dritran Abazović. On je sinoć u parlamentu rekao da će razgovori početi već danas.

Razgovaraće se prvo sa predstavnicima aktuelne većine, ali i sa drugim subjektima u parlamentu. Naveo je da će to biti bilateralni razgovori.

Stav o mandatru je moj, subjektivan sam”, rekao je Konatar.

On je naveo da ne vidi kako bi saradnja sa predsjednikom parlamenta Aleksom Bečićem bila plodotvona ako Abazović bude mandatar, obzirom na sve što su Bečić i poslanici Demokratske Crne Gore kazali na računURA i Abazovića tokom sajednice parlamenta.

Konatar je to rekao, upitan da li će “Crno na bijelo” glasati u ponedjeljak o smjeni predsjednika paralmenta Alekse Bečića.

“Imaćemo konsultacije u Građanskom pokretu URA i donijeti odluku”, rekao je Konatar.

Takođe, on je rekao da incident, nakon glasanja u parlamentu, u kome je učestvovao poslanik Prave Crne Gore Marko Milačić, ne predstavlja nešto posebno važno, da to ostaje u parlamentu, i da su teške riječi nekad sastavni dio političkog života.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Kralja “kripto valuta” Crna Gora izručuje SAD

Kralj “kripto valuta” Do Kvon, prema odluci podgoričkog Višeg sdua, biće izručen Sjedinjeni Američkim Državama (SAD).To je …