Viele Euro Geldscheine

Misterija: Ko je podizao tuđi novac, kredite o kojima su vlasnici računa saznali u policiji

Dolazak u banku bio je šokantan za čovjeka kad je saznao da njegovom računu nema novca, piše Prmorski portal.

I to ne male sume koju je zaradio ploveći godinama. Novca fali i na računima stranih državljana.U tužilaštvu je za Primorski portal potvrđeno, da je advokat CKB banke prijavu podnio Specijalnom državnom tužilaštvu. Na listi osumnjičenih je nekadašnja direktorica poslovnice CKB u Baru M.M.

Više Barana se šokiralo kad su u policiji saznali da je na njihovo ime podignut kredit u Crnogorskoj komercijlanoj banci (CKB). Neprijatno saznanje usledilo je nakon poziva da dođu u Centar bezbjednosti Bar gdje su dali izjave.

Klijenate Crnogorske komercijalne banke saslušavaju inspektori Centra bezbjednosti Bar jer policija prikuplja podatke zbog osnovane sumnje da je počinjeno krivično djelo zloupotreba u privrednom poslovanju.

Da li je u pitanju piramidalna šema zaposlenih, o kakvim zolupotrebama se radi, koliko je oštećenih klijanata, za koje iznose… tek treba da se utvrdi.

-Zgrada policije mi se srušila na glavu kad mi je inspektor rekao da je na moje ime podignut kredit. Falilo mi je vazduha kad su mi rekli. Istina je neko je podigao kredit na moje ime, i redovno vraćao rate. To mi je malo smanjilo stres, ali da je nepriatno saznanje, vrlo je neprijatno. Sve to saznao sam nakon što sam pošao u CB Bar. Nakon što sam dao izjavu rečeno mi je da pođem u CKB banku i dam izjavu direktoru poslovnice u Baru, kazao je naš sagovornik.

Koliko sam čuo od drugih kolega koji su, takođe, pozivani na razgovor bivša direktorica te banke je podizala kredite i na klijente koji su njena rodbina.

Takođe, krediti su podignuti i na nekoliko radnika Port of Adrie . Ljudi su šokirani, zbunjeni, zabrinuti.

U policiji je potvrđeno da su u toku saslušanja u svojstvu građana radi prikupljanja podataka.

Primorski portal

Provjerite slična mjesta

Novi izvršni direktor kompanije MTEL Zoran Milovanović

Kompanija MTEL od juče ima novog izvršnog direktora Zorana Milovanovića. Nakon završenih studija Elektrotehnike na …