Udarne vijesti

Tehnopolis dobar primjer dostizanja visokih standarda u poljoprivredi

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović, sa državnim sekretarom Nebojšom Veličkovićem i direktoricom Drektorata za ruralni razvoj Andrijanom Rakočević, danas je posjetio Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis, gdje se upoznao sa svim kapacitetima kompanije, i sa mendžmentom razgovarao o saradnji u kontekstu podrške i usluga poljoprivrednim proizvođačima.

Ministar Stijović je obišao Biotehnološku laboratoriju – BioLab Tehnopolis, koja posjeduje savremenu opremu za ispitivanje tehničke ispravnosti atomizera i traktorskih prskalica, pomoću koje se mogu obavljati različite vrte analiza u poljoprivredi.

Stijović je obišao i preostale kapacitete Tehnopolisa i izrazio zadovoljstvo predstavljenim mogućnostima, istakavši da je kompanija dobar primjer postizanja visokih standarda u poljoprivrednom sektoru u Crnoj Gori. Ministar je istakao da postoji veliki prostor za uspostavljanjem saradnje kroz više različitih projekata i aktivnosti, što bi direktno uticalo na poboljšanje kvaliteta usluga i razvoja poljoprivredne proizvodnje u ovom kraju.

Ministar Stijović posjetio ITC Tehnopolis u Nikšiću

Sagovornici su izrazili obostrano zadovoljstvo posjetom i iskazali uvjerenje da se kroz zajedničke aktivnosti mogu ostvariti značajni rezultati u oblasti poljoprivrede, kako u Nikšiću, tako i u cijeloj Crnoj Gori.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

U Dunavu kod Beograda nađeno tijelo. Srpski mediji: Mogao bi biti Matej Periš

U BEOGRADU u Dunavu nađeno je tijelo mlađeg muškarca, piše Blic. Kako saznaje “Blic”, muškarac …