Udarne vijesti

Abazović sa Lekićem: Rješenje političke krize tražiti u institucijama sistema

Potpredsjednik Vlade i lider URE dr Dritan Abazović sastao se juče sa predsjednikom DEMOS-a i poslanikom u Skupštini Crne Gore Miodragom Lekićem.

Abazović i Lekić razgovarali su o aktuelnoj političkoj situaciji i modalitetima prevazlaženja postojeće političke krize u državi.

Oni su se na sastanku saglasili da je postojeća, 42. Vlada, završila svoj mandat i da se najprije treba pokušati naći rješenje unutar postojeće parlamentarne većine.

Abazović je upoznao Lekića sa mogućim modalitetima izlaska iz postojećeg stanja, a prije svega sa konceptom buduće evropske Vlade.

Konstatovali su da se rješenje mora tražiti unutar institucija sistema i da će se o budućnosti naše države odlučivati u Crnoj Gori.

Lider DEMOS-a Miodrag Lekić izrazio je spremnost da njegova partija kao i da sada, vodeći primarno računa o interesima zemlje i volji građana, bude dio rješenja prevazilaženja postojeće političke krize i u tom procesu konstruktivan partner.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Crna Gora dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta. Iz Ulcinja…

Crna Gora je dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta, odnosno oznakom garantovano tradicionalnog specijaliteta, riječ …