Napravljena komandna zgrada autoputa, evo lokacije

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin je danas sa izvršnim direktorom Monteputa Milanom Ljiljanićem i direktorom Poslovne jednice za upravljanje projektom izgradnje autoputa Bar – Boljare Goranom Vujovićem obišao komandnu zgradu na dionici Podgorica – Mateševo.

U komandnoj zgradi na lokalitetu Pelev Brijeg na dionici autoputa Podgorica – Mateševo smještene su službe potrebne za servisiranje autoputa. Brđanin, Ljiljanić i Vujović su, između ostalog, obišli i prostorije buduće Stanice policije za bezbjednost saobraćaja na autoputu.

Imajući u vidu najavljeno otvaranje dionice autoputa Podgorica – Mateševo direktor Brđanin je istakao da je Uprava policije otpočela sa organizacionim aktivnostima odnosno sa materijalnim, kadrovskim i stručnim pripremama radi stvaranja preduslova za rad i postupanje policijskih službenika koji će biti zaduženi za kontrolu, regulisanje i bezbjednosti saobraćaja na autoputu.

Brđanin je iskazao zahvalnost direktoru Monteputa Ljiljaniću na sveobuhvatnoj podršci i saradnji koja se ostvaruje na stvaranju preduslova za bezbjedno funkcionisanje i bezbjednost svih učesnika u saobraćaju na autoputu.

Provjerite slična mjesta

Milošević pušten nakon saslušanja

Direktor Uprave prihoda i carina, Rade Milošević pušten je nakon saslušanja u akciji Specijalnog policijskog …