Spajić dao zeleno svjetlo Kovačeviću za zapošljavanje 67 osoba

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja odobrilo je predsjedniku Opštine Nikšić da u organima lokalne samouprave zaposli 67 osoba.

Kovačević je 24. decembra prošle godine dostavio zahtjev za saglasnost Ministarstva finansija i socijalnog staranja, na čijem čelu je Milojko Spajić, za popunjavanje 67 radnih mjesta u organima lokalne uprave Opštine Nikšić, koja su, kako je istaknuto u zahtjevu, utvrđena pravilnicima o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji.

Članom 5 Ugovora o reprogramu poreskog duga Opštine Nikšić od 23. 04. 2015. godine, Opština Nikšić se obavezala da će prilikom sbvakog novog zapošljavanja obezbijediti saglasnost Ministarstva finansija i spocijalnog staranja. Imajući u vidu da je Opština Nikšić u prethodnom periodu redovno izvršavala obaveze predviđene odredbama pomenutog ugovora, Ministarstvo finansija i socijalnog staranja je saglasno sa Vašim zahtjevom za raspisivanje javnih oglasa za popunjavanje navedenih 67 radnih mjesta – navedeno je u dopisu ministra Spajića predsjedniku Opštine Nikšić Marku Kovačeviću u koji je portal Pobjeda imao uvid.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Pejović: Demokrate Zete pripremile su nacrt i mapu opštine

Kandidat za odbornika liste “Aleksa Bečić – Idemo ljudi – Idemo Zeta- Demokrate” Novica Pejović …