Žabljak po cijenama najkonkurentniji u regionu, imaju i noćno skijanje

Žabljak je najkonkurentniji u regionu kada je riječ o cijenama hotelskog smještaja i ski pasovima, kazala je za Jutarnji program firektorica TO Žabljak Vanja Šarović. Ona je navela da je trenutno u padu broj gostiju u kolektivnom, a da raste interesovanje za individualni smještaj.

Šarović ističe da su cijene na Žabljaku povoljne.

“Mislim da smo najkonkurentniji u regionu kada je riječ o cijenama samih ski pasova i hotelskog smještaja”, istakla je ona.

Kazala je da spavanje sa doručkom u hotelima sa četiri zvjezdice košta 24 eura.

“Zaista mislim da su jako povoljne cijene. Puna cijena jednodnevnog ski pasa je 11 eura. Za sve turiste koji su prijavili svoj boravak, ski pas je jeftiniji, odnosno 10 eura. Imamo povoljne aranžmane, poludnevne aranžmane ga upola jeftinijom cijenom”, istakla je ona.

Kaže da su nakon jučerašnje mećave putevi na Žabljaku potpuno očišćeni i da se bezbjedno, brzo i lako može doći do skijališta i uživati u lijepom danu.

“Na samom skijalištu, u zavisnosti od tačke, snijeg je od 50 centimetara, pa do metar utabanog snijega”, kazala je Šarović.

Skijalište radi od 10 do 16 sati.

“Imamo i noćno skijanje od 18 do 21 sat. Svi ugostiteljski objekti su otvoreni. Imamo i organizovan prevoz. Ujutro dva puta do skijališta i nazad u povratku do centra grada”, objašnjava Šarović.

Kazala je da je za praznike popunjenost kapaciteta bila 90 odsto.

“Sada opada posjeta u kolektivnom smještaju, a imamo interesovanje za privatni smještaj, indiviodualne objekte”, kazala je ona.

Provjerite slična mjesta

Prodanović: Zbog remonta TE Pljevlja moguće poskupljenje struje od 1. januara

Struja bi od 1. januara naredne godina mogla biti skluplja jer će, zbog remonta Termoelektrane …