URA: “Evropa sad” ostaje i ostaju neki ministri

Izvršni direktor GP URA Zoran Mikić je kazao i da što se tiče GP URA, program, “Evropa sad” ostaje.

“Mi smo spremni da taj program unapređujemo i da nađemo modele kako taj program da zaživi i opstane”, poručio je Mikić i poručio da je za dovođenje investitora potrebna stabilna Vlada.  

On je dodao da bi neki ministri iz aktuelne Vlade zadržali mjesta.

Nada se Mikić i da će manjinsku Vladu podržati i DPS i DF.

“To bi bio doprinos demokratiji u Crnoj Gori i na neki način pomirenje u ovoj državi, koje je ovom društvu potrebno. Sada je jasno da načelno manjinsku Vladu podržava 49 poslanika u parlamentu”, naveo je Mikić i dodao da su protiv manjinske Vlade samo Demokrate i Prava CG.

“Dok je DF saopštio da je voljan da razgovara o modalitetima, što znači da postoji šansa da postignemo širok društveni i politički konsenzus oko ovog našeg predloga”, poručio je Mikić.

On je ponovio i da nema povratka DPS-a na vlast. Kazao je i da se GP URA ne prepoznaje u optužbama premijera.

“Nama nije jasno sa kim se svađa premijer, ako misli da se GP URA prepoznaje u njegovim oputužbama, vjerujte da se ne prepoznaje”, poručio je Mikić.

On je naveo da bez podrške GP URA, Krivokapić ne bi bio na funkciji na kojoj je sada.

“Zaista je apsurdno da on sada optužuje GP URA za bilo šta”, navodi Mikić.

Navodi da manjinska vlada nije prevara, već je kako kaže, prevara je simuliranje demokratije.  Ponovio je da je GP URA ponudio manjinsku Vladu svim poslanicima u Skupštini.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Kralja “kripto valuta” Crna Gora izručuje SAD

Kralj “kripto valuta” Do Kvon, prema odluci podgoričkog Višeg sdua, biće izručen Sjedinjeni Američkim Državama (SAD).To je …