KRIVOKAPIĆ: Manjinska Vlada je prevara (VIDEO)

Premijer Zdravko Krivokapić ocijenio je da je manjinska Vlada prevara, a da su realne opcije rekonstrukcija Vlade ili vanredni izbori do 1.maja.

Prema njegovim riječima, politička situacija u Crnoj Gori je turbulentna.

“Ta turbulencija je rezultat odnosa pojedinih političkih lidera koji misle da čitav svijet zavisi od njih, kazao je u obraćanju javnosti premijer Zdravko Krivokapić.

Dodao je da je manjinska vlada iskazana sa stavovima koje su precizno iskazali Stevan Džaković, Drago Đurović i Darko Pajović.

“Crna Gora se nalazi u neprilici zbog isključivo političkih lidera koji ne žele da snose odgovornost a ne dozvoljavaju da stručni pojedinci preuzmu odgovornost”, kazao je Krivokapić.

On je naglasio da su ga zvali brojni članovi SNP-a, tvrdeći da su makar dvojica poslanika ove stranke protiv ovakve, kako je rekao, prevare.

Premijer je rekao da se valjda ne nada niko da sa kadrovima DPS-a u Vladi može da dođe do nekih iskoraka.

Krivokapič tvrdi da ni ne razmišlja o formiranju partije, te da je ova vlada u centar interesovanja stavila građane,

“Ne mogu da shvatim da neko kaže kako će da proba sa manjinskom vladom a ako ne prođe, ona ja ostajem do 2024.godne. Ne shvatam to, kazao je premijer.

“Kakva je priča to da neko kaže da može u toj vladi da može da bude neko tipa Petra Ivanovića i Branimira Gvozdenovića. Zašto se to dešava sada kada je najintenzivjiji rad zajednički rad Vlade i Skupštine desio se krajem decembra kada je usvojen budžet i brojni projekti. Javljaju se sada određene grupacije koje su uvijek promovisale sebe, a najmanje ovu vladu”, rekao je Krivokapić.

Zaključio je da “maske moraju da padnu”.

Provjerite slična mjesta

Sultan Al-Jaber: Ukidanje uglja, nafte i gasa vratilo bi svijet nazad u pećine

Sultan Ahmed Al-Jaber, izvršni direktor za naftu Ujedinjenih Arapskih Emirata i vođa klimatskih pregovora COP28, …