Dirljiva poruka supruge najboljeg tenisera svijeta

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, na Instagramu je uputila emotivnu poruku povodom Božića, dok se čeka odluka o tome hoće li Novak ostati u Australiji na turniru ili će biti vraćen u Srbiju.

On je trenutno zatvoren u hotelskoj sobi u Melburnu, dok se čeka ponedjeljak i konačna sudska odluka o njegovom djelovanju na Australian Openu.

Njegovoj supruzi Jeleni sve to teško pada, ali je zahvalna na podršci koju njen suprug dobija. A dobija veliku podršku.

Sretan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, sretni, sigurni i zajedno sa porodicama. Voljela bih da je moja porodica danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva.

Hvala vam dragi ljudi širom svijeta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumijevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji treba da poštujemo bez obzira gdje se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila. Želim vam sve najbolje – napisala je Jelena Đoković.

Uz to je objavila predivnu romantičnu fotografiju s Novakom.

Dobila je mnoštvo komentara podrške.

Provjerite slična mjesta

ĆINĆUR: Isključenje Pejović iz PES-a atak na slobodno izražen stav

Poslanica Pokreta Evropa sad Radinka Ćinćur istakla je da isključenje koleginice Jevrosime Pejović iz PES-a …