Udarne vijesti

Zajedničko saopštenje Uprave policije i Uprave prihoda i carina

Službenici Uprave policije su zajedno sa službenicima Uprave prihoda i carina spriječili krijumčarenje opojne droge skank.

U jutarnjim satima 4. januara 2022. godine, na izlazu iz carinskog područja na graničnom prelazu Vraćenovići, pristupilo je vozilo, kamion-hladnjača, crnogorskih registarskih oznaka kojim je upravljao crnogorski državljanin M.N. (26) iz Nikšića.

Detaljnom kontrolom u krovu hladnjače, u specijalno napravljenom bunkeru pronađeno je 295 pakovanja droge, težine oko 300 kilograma.

Sastav biljne materije koja se nalazi u pakovanjima ukazuje da se najverovatnije radi o opojnoj drogi marihuana tipa skank.

Vozilo je sa graničnog prelaza Vraćenovići trebalo da nastavi ka Bosni i Hercegovini.

U daljem postupanju službenici Uprave policije su uhapsili osumnjičeno lice koje će zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga biti privedeno državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Spremne velike smjene direktora: Na udaru Đukanović, Rovčanin..

Vlada premijera Dritana Abazovića i nova parlamentarna većina pripremaju smjene kadrova Demokratskog fronta i Demokrata …