Udarne vijesti

Đukanović: Ova Vlada neće preživjeti januar 2022.

Predsjednik države Milo Đukanović, u intervjuu Anteni M, kaže da nikad nijedan stranac sa njim nije ni pokušao da razgovara o povlačenju iz politike, smatra da predloženi budžet može baciti našu ekonomiju na koljena i da treba odgoditi usvajanje do rješenja sudbine Vlade, otkriva da je preko 100 operativaca BIA bilo u CG uoči ustoličenja Joanikija Mićovića, potvrđuje da je Srbija snažnim lobiranjem u Vašingtonu stekla određenu podršku za “Otvoreni Balkan” i da su neke adrese u Briselu jedva dočekale usporavanje reformi da bi zatvorile Direktorat za CG.
Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore, gost je posljednje Drugačije radio veze u ovoj godini.

Autor emisije Darko Šuković je sa Đukanovićem prošao mnogo aktuelnih tema koje okupiraju pažnju crnogorske javnosti, a prvo pitanje odnosilo se na mogućnost pada Vlade i formiranja nove.

U svojim procjenama Đukanović se osvrnuo na kredibilitet Krivokapićeve vlade, uz jasnu poruku da do njene smjene treba da dođe već početkom 2022. godine.

“Obratite pažnju na istraživanja javnog mnjenja. Pokazuje se da je podrška Vladi na istorijskom minimumu. Posljednji podatak koji sam pročitao je da je to oko 35% podrške javnosti. Dakle, sve skupa, kada ukrstite te informacije, jasno je da je ova Vlada potrošila svoje vrijeme i zbog toga je neminovno očekivati da bismo već početkom sljedeće godine trebali imati novu Vladu”, kazao je Đukanović.

Na pitanje gdje svoju partiju vidi u ovoj priči, Đukanović odgovara da je DPS bila i ostaće stožer stabilnosti Crne Gore.

Antena M

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Abazović nakon sastanka sa Fon der Lajen: Crna Gora ima istorijsku šansu da pokaže da je proces proširenja živ

Crna Gora ima istorijsku šansu da pokaže da je proces proširenja živ, saopštio je predsjednik …