Udarne vijesti

Otmica u Podgorici: Tražili 35.000 za otkup brata, uhapšena jedna osoba

Službenici Uprave policije su u Podgorici lišili slobode osumnjičenog za otmicu, kojem se na teret stavlja i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivih materija.

Slobode je lišen K.B. (29) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio navedeno djelo na štetu A.G.

“Preduzimajući operativne mjere i radnje službenici policije su došli do sumnje da K.B. u svojoj kući u naselju Konik sa još dva nepoznata lica drži mimo njegove volje oštećenog A.G. vršeći na taj način pritisak na njegovog brata da im isplati novac u iznosu od 35.000 eura”, navedeno je u saopštenju.

Pripadnici policije su, postupajući po naredbi sudije za istragu, izvršili pretrese na tri lokacije kojom prilikom je u kući K.B. zatečeno oteti A.G. i osumnjičeni K.B. dok druge dvije osobe nijesu zatečene.

Pretresom stana pronađena je i oduzeta ručna bomba, manja količina marihuane, dok su oduzeta vozila „BMW M5“ i „Porche Cayenne“.

O događaju je obaviješten državni tužilac u osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se K.B. liši slobode.

Antena M

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Crna Gora dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta. Iz Ulcinja…

Crna Gora je dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta, odnosno oznakom garantovano tradicionalnog specijaliteta, riječ …