Udarne vijesti

Vučić: Nisam naivan, znam da je cilj moja glava

Nisam ja naivan da mislim da organizatori skupova nemaju isključivo jedan cilj, a to je moja glava, izjavio je danas predsjednik Aleksandar Vučić i dodao da s tim nema problem, jer je i takav cilj pošten, ali da bi pošteno bilo i da oni koji skupove organizuju, to otvoreno i kažu građanima.

“Nemojte da lažete narod, da su u pitanju dva zakona, o referendumu i eksproprijaciji, jer to nije problem. Ako rešimo to, hoćete li da prestanete? Nećete. Osim što ćete da izgubite podršku običnog naroda”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.

Ponovio je da deklarativni zahtjevi skupova nisu cilj, jer je cilj uvijek politički, ne bi li napravili pritisak pred izbore ili uradili nešto, iako ni sami, kaže, ne znaju šta bi s tim.

“Ceo smisao je šta god mi i kako god da uradimo, nikada nije dovoljno dobro. Mogao sam da se vratim s neuspehom iz Sočija, s još većim uspehom, možemo da vratimo barake ovde… Nijedan argument nemaju”, rekao je Vučić.

Dodao je da je “prvi Ðilasov čovjek”, zamjenik direktora u njegovoj firmi, Marko Blagojević, koji je, kaže, hapšen zbog “lopovluka na Bulevaru kralja Aleksandra”, prodao zemlju Rio Tintu za 717.000 evra, navodeći da sada oni demonstriraju protiv njega (Vučića) koji nije ni uzeo ni dinar od Rio Tinta, niti ga je doveo u Srbiju.

“O čemu se ovde radi… To je apsurd. Dođu trenuci u istoriji kada ljudi misle da sve može. Ali, i takva vremena prođu. Narod uvek zna da proceni ko hoće da sluša ljude. A, na političke ucene i ulicu neću da reagujem nikada”, rekao je Vučić.

Tanjug

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Crna Gora dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta. Iz Ulcinja…

Crna Gora je dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta, odnosno oznakom garantovano tradicionalnog specijaliteta, riječ …