Udarne vijesti

Mandić: Kad kažu da je ova Vlada uradila mnogo, ostaje vam samo da se smijete

Demokratski front neće sa Demokratskom partijom socijalista glasati rušenje aktuelne Vlade, kazao je predsjednik NSD Andrija Mandić navodeći da bi najgore rješeNje za postojeću krizu bio dogovor neke od vladajućih stranaka sa DPS-om za formiranje manjinske vlade.

Mandić je kazao da mu je neko prije godinu govorio da će vladu koju su podržali ocjenjivati loše, ne bi vjerovao.

Svi smo imali velika očekivanja, a desila se teška kompromitacija velike pobjede i velike ideje. Vlada je porušila sve demokratske standarde u nju su neki ušli ljudi koji nijesu bili na izborima i koji su godinama podržavali DPS – rekao je Mandić u emisiji „Patriotske igre” na Adria TV.

Komentarišući izjavu premijera koji je kazao da je njegova Vlada najkompetentnija u istoriji, Mandić je kazao da će Krivokapićeva Vlada ostati upamćena po izigravanju narodne volje.

Vlada je služila međunarodnim centrima koja nije ispunila nijedno od obećanja koje smo dogovorili prije nego što su se formirali. Nijedan investitor nije došao, gora je ekonomska situacija nego 2019, nezaposlenost je na najvišem nivou. Kada onda neko kaže da je ova Vlada uradila mnogo onda vam ostaje samo da se smijete – naveo je Mandić.

Ponovio je da Front neće sa DPS-om glasati nepovjerenje Vladi.

-To što mi imamo loše mišljenje o Vladi ne znači da ćemo praviti dilove sa DPS-om. Kakav god da je Krivokapić bolji je od Vlada koje je vodio DPS – naveo je Mandić.

Dan