Udarne vijesti

Čarobne noći u Luštici Bay

Praznični duh i atmosfera novogodišnjeg slavlja obilježiće predstojeći vikend u Marina naselju u Luštici Bay cjelodnevnom manifestacijom u subotu, 4. decembra, tokom koje će, uz muziku, bazar,sportske i umjetničke aktivnosti za sve generacije, biti upriličeno i svečano paljenje božićne rasvjete na promenadi u marini. Svojevrsni advent na dan obilježiće početak posljednjeg mjeseca u ovoj godini i unijeti svečarsko raspoloženje među stanovnike i posjetioce cjelogodišnjeg naselja u idiličnoj tivatskoj uvali Trašte.

„Sa radošću donosimo prednovogodišnje svečarsko raspoloženje jer ipak, uprkos nesvakidašnjim i nepredvidljivim okolnostima, sa velikim ponosom možemo da se osvrnemo na sve ono što smo postigli u godini na izmaku, tokom koje je naša destinacija na pravi način disala, slavila i zaživjela. Naše naselje je sijalo punim sjajem ove godine, naročito tokom ljeta, i na kopnu i na moru. Nastaviće da živi punim plućima i tokom zimske sezone, jer mnogi koji posjete Lušticu Bay požele i da trajno postanu dio zajednice koja nudi ponešto za svakoga, pružajući autentična iskustva, osjećaj pripadnosti jednom izuzetnom ambijentu i hedonističkom konceptu življenja“, saopštila je Maša Radulović, menadžerka korporativnih komunikacija u Luštici Development.

Spining i časovi kajaka sa privatnim trenerima počeće već od 11 odnosno 13 časova, umjetnička radionica za djecu biće organizovana u 12 časova u igraonici hotela The Chedi, a dječija pisma Djeda Mrazu pisaće se i primati u poštansko sanduče za Sjeverni pol od 14 do 15 časova. Od 16 do 18 časova posjetioci će moći da uživaju uz muziku ispred amfiterata gdje će se sve do 18 časova održavati i Zimski bazar kozmetike, nakita, svijeća, aksesoara za kosu i slatkiša. Miris medenjaka, cimeta i mandarina smjenjivaće se sa mirisima roštiljske ponude restorana The Spot od 13 do 16 časova. Ljubitelji čaja od 14 do 17 časova imaće priliku da u lobiju hotela The Chedi probaju selekciju čajeva i keksa, dok će azijski meni na gastro pozornici restorana Spot preuzeti primat od 18.30 sati.

Atmosferu božićnih proslava posebno će dočarati paljenje božićne rasvjeta u 17 časova u cijelom naselju, što će biti nesvakidašnja čarolija za posjetioce. Božićno ukrašavanje grada uvešće Lušticu Bay u aktivnu i sadržajnu zimsku sezonu. Obilje atraktivnih sadržaja neće izostati ni tokom zimske sezone, kada će svako pronaći kutak i zabavu po svojoj mjeri, po mjeri čovjeka, bogatiti kratke a najsadržajnije trenutke, a to je upravo ono što nudi Luštica Bay.
Luštica Bay je održivo naselje na obali Crne Gore, u srcu Mediterana. To je destinacija osmišljena sa idejom da svojim stanovnicima ponudi autentično iskustvo i osjećaj pripadnosti zajednici stvorenoj u sred izuzetne prirodne ljepote. Smještena na poluostrvu Luštica, Luštica Bay prostire se na 690 hektara kopnenog područja, 7 kilometara obale i svega 10 odsto izgrađene površine na kopnu koja je, uz pomoć inovativnih tehnologija i najviših standarda u zaštiti životne sredine, pretvorena u integrisani grad istančanog arhitektonskog stila. Razvoj Luštica Bay podrazumijeva posvećenost očuvanju životne sredine, kulturnog nasljeđa i lokalne arhitekture. Naselje u svom sastavu ima i planira luksuzne hotele, vile i apartmane, objekte za odmor i opuštanje, prodajne objekte, marine, golf terene i prateću infrastrukturu, u skladu sa najvišim standardima zaštite prirodne sredine i održivog razvoja. Cijena stambenih objekata je od EUR 109, 000 (ovo je najniza cijena trenutno za studio), koliko košta studio apartman u gradskom jezgru Central.
Luštica Bay je prva greenfield investicija u Crnoj Gori, procijenjena na više od milijardu eura, sa vrijednošću izgrađene infrastrukture od 90 miliona eura. Projekat Luštica Bay razvija kompanija Luštica Development AD, osnovana 2008. g. i u vlasništvu je švajcarskog Orascom Development Ltd. i Vlade Crne Gore. Orascom Development Holding je vodeća svjetska kompanija za izgradnju i razvoj potpuno integrisanih gradova, koja transformiše lokacije netaknute prirodne ljepote u moderna urbana naselja, uz pomoć najsavremenije tehnologije u projektovanju, izgradnji i očuvanju životne sredine. Orascom realizuje niz projekata na tri kontinenta, u sedam zemalja, uključujući Egipat, Jordan, UAE, Oman, Maroko, Švajcarsku, Ujedinjeno Kraljevstvo i Crnu Goru. Za više informacija o projektu Luštica Bay, posjetite veb sajt naše destinacije www.lusticabay.com, ili nas pratite na društvenim mrežama.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Nikšić dobio prvu pametnu ekološku branu

Nikšić je dobio prvu ekološku mrežnu branu koja će u narednom periodu trajnije riješiti pitanje …