Udarne vijesti

Sve zainteresovane IT kompanije da se prijave za izradu Centralnog turističkog registra

U toku je prikupljanje ponuda u okviru Javne nabavke, a koja se odnosi na izradu platforme Centralnog turističkog registra i trajaće do 10. januara 2022. godine. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane kompanije da dostave svoje ponude na razmatranje i doprinesu izradi što kvalitetnijeg softverskog rješenja. 

Centralni turistički registar predstavlja elektronsku bazu podataka o subjektima koji obavljaju djelatnost u oblasti turizma i ugostiteljstva, a koji su registrovani ili evidentirani za obavljanje te djelatnosti u skladu sa zakonom. Postojeća platforma je zastarjela i pokazala se kao nefunkcionalna sa više aspekata. Nova, koja je u planu, moraće da zadovolji niz tehničkih kriterijuma kako bi pomogla upravljanje dostupnim podacima i njihovo korišćenje radi unapređenja rada.

Rok za izvršenje ugovora je 170 dana od dana zaključivanja ugovora, sa sljedećom dinamikom: – rok izrade i implementacije softerskog rješenja je 150 dana od dana zaključivanja ugovora – rok za sprovođenje obavezne obuke Naručioca za korišćenje istog 20 dana od dana implementacije softverskog rješenja. Ukupna vrijednost po osnovu ove Javne nabavke je blizu 30 hiljada eura. Uslove i tehničke zahtjeve, kao i sve ostale detalje, kao i dokumentaciju potrebnu za prijavljivanje,  zainteresovani mogu pronaći na linku.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

U Dunavu kod Beograda nađeno tijelo. Srpski mediji: Mogao bi biti Matej Periš

U BEOGRADU u Dunavu nađeno je tijelo mlađeg muškarca, piše Blic. Kako saznaje “Blic”, muškarac …