Udarne vijesti

ŠEHOVIĆ: Krivokapić da povuče budžet za narednu godinu

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović je, komentarišući stav Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) da bi projekat Evropa sad trebalo realizovati fazno, pozvao premijera Zdravka Krivokapića da Predlog zakona o budžetu za narednu godinu povuče iz skupštinske procedure.

“Ono kad MMF biranim rječima jasno upozori na rizike populističkog bajkovitog projekta Evropa sad i kaže OSTAV! Nakon ovoga vjerujem da će Krivokapić, kao i u utorak sa pratećim zakonima, ponovo presaviti tabak i obavijestiti Skupštinu da iz procedure povlači budžet“, naveo je Šehović u saopštenju.

On je projekat Evropa sad nazvao Labudovom pjesmom.

“Ovaj projaket je očigledno bio premijerova Labudova pjesma, nakon koje će otplesati svoj posljednji politički tango i vratiti se u političku anonimnost, nakon što je iza sebe ostavio institucionalno i vrijednosno posrnuće društva, demonstrirajući na kraju i neviđeni populizam”, zaključio je Šehović.

RTCG

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Ministarka: Transformacija Nacionalnih parkova, jači Eko fond, podsticaji…

Ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković-Đurović najavila je drugačiji pristup Ministarstva u odnosu …